Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hirvatistan Deprem : Zagreb'teki deprem anının görünlüledi, Antalya'daki iş ortağına gönderdi - Haberler

Hirvatistan Deprem : Zagreb'teki deprem anının görünlüledi, Antalya'daki iş ortağına gönderdi - Haberler. Gelen son dakika haberine göre; Hırvatistan'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pazartesi günü zagreb'e yaklaşık 50 kilometre mesafede peş peşe depremler oldu. Hırvatistan'ın başkenti zagreb şiddetli bir depremle sarsıldı. Dha'da yer alan haberde türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayii hamlesi başlatarak batılı ülkelerin pazarına girmesi abd ve avrupalı.

Balkan ülkesi hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Hırvatistan'da bugün meydana gelen depremde ülkenin resmi haber ajansı hina'nın faaliyet gösterdiği bina da hasar gördü. Dün 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan hırvatistan'da bugün 6.4'lük deprem meydana geldi. Hırvatistan'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hırvatistan'da 6,3 büyüklüğünde deprem
Hırvatistan'da 6,3 büyüklüğünde deprem from www.kibrisgazetesi.com
Merkez üssü başkent zagreb'e yalnızca yedi kiliometre uzaklıkta olan 5.3'lük ilk deprem, yerel saatle 06.24'te gerekleşti. Hırvatistan'da merkez üssü, başkent zagreb'in 46 km güneydoğusunda, 10 km derinlikte 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avukatın deprem anındaki soğukkanlılığı kamerada. Deprem, hırvatistan'ın başkenti zagreb'in yanı sıra bölge ülkeleri bosna hersek, sırbistan ve slovenya'da da hissedildi. Dha'da yer alan haberde türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayii hamlesi başlatarak batılı ülkelerin pazarına girmesi abd ve avrupalı. Balkan ülkesi hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Gfz daha sonra depremin büyüklüğünü 5,3 olarak revize etti. Başkent zagreb'in merkez üssü olduğu 5,3 büyüklüğündeki depremde aralarında ağır yaralı bir çocuk olmak üzere çok sayıda kişinin hastanede.

Hırvatistan'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerel saatle 11.19'da gerçekleşen deprem öncesinde 5.2. Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan deprem haberi son dakika olarak ajanslardan duyuruldu. Hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Depremin yerin 10 km derinliğinde ve zagreb'in kuzeyinde meydana geldiği duyuruldu. 6,4 büyüklüğündeki depremin ardından 4 büyüklüğünde iki artçı sarsıntının. Dün arka arkaya depremlerle sarsılan hırvatistan'da bugün yine bir deprem yaşandı. 10 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, bosna hersek, sırbistan ve slovenya'da da hissedildi. Deprem başkent zagreb'de de hissedildi. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan i̇zmir depremine ilişkin açıklamalar. Hırvatistan'ın başkenti zagreb yakınlarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 10 km derinliğinde ve zagreb'in kuzeyinde. Gfz daha sonra depremin büyüklüğünü 5,3 olarak revize etti.

Pazartesi günü 5,2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan balkan ülkesinde, bugün aynı noktada 6,3'lük deprem. Dün 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan hırvatistan'da bugün 6.4'lük deprem meydana geldi. Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Daha sonra yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 5,3 olarak güncellendi.

Hırvatistan'da 5,3 büyüklüğünde deprem: 1 ölü
Hırvatistan'da 5,3 büyüklüğünde deprem: 1 ölü from www.kibrisgazetesi.com
Balkan ülkesi hırvatistan, pazar sabahına depremlerle uyandı. Birçok tarihi bina, ev ve işyeri zarar gördü. Dün 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan hırvatistan'da bugün 6.4'lük deprem meydana geldi. Balkan ülkesi hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. + avrupa sismoloji merkezi'nin aktardığına göre, hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından komşu ülke slovenya'da önlem olarak nükleer santral kapatıldı. Depremin yerin 10 km derinliğinde ve zagreb'in kuzeyinde meydana geldiği duyuruldu. Halk depremin ardından sokaklara çıkarken, bazı binalar yıkıldı.

Sarsıntı, başkent zagreb'in güneydoğusunda yaşandı.

Hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Deprem, hırvatistan'ın başkenti zagreb'in yanı sıra bölge ülkeleri bosna hersek, sırbistan ve slovenya'da da hissedildi. Deprem başkent zagreb'de de hissedildi. Sarsıntı, başkent zagreb'in güneydoğusunda yaşandı. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay'dan i̇zmir depremine ilişkin açıklamalar. Deprem, hırvatistan'ın başkenti zagreb'in yanı sıra bölge ülkeleri bosna hersek, sırbistan ve slovenya'da da hissedildi. Depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Kentsel değil binasal dönüşüm neden depreme hazır olamıyoruz? Pazartesi günü 5,2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan balkan ülkesinde, bugün aynı noktada 6,3'lük deprem. Hırvatistan hükümeti, evlerini kaybeden hiç kimsenin açıkta kalmayacağını belirterek, yardım ve destekleri için uluslararası kuruluş ve ülkelere teşekkür etti. + avrupa sismoloji merkezi'nin aktardığına göre, hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika haberine göre;

Depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Birçok tarihi bina, ev ve işyeri zarar gördü. Balkan ülkesi hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Sarsıntı, başkent zagreb'in güneydoğusunda yaşandı. Hırvatistan'da merkez üssü, başkent zagreb'in 46 km güneydoğusunda, 10 km derinlikte 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika: Hırvatistan'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber
Son dakika: Hırvatistan'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber from foto.haberler.com
Hırvatistan hükümeti, evlerini kaybeden hiç kimsenin açıkta kalmayacağını belirterek, yardım ve destekleri için uluslararası kuruluş ve ülkelere teşekkür etti. Pazartesi günü 5,2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan balkan ülkesinde, bugün aynı noktada 6,3'lük deprem. Deprem sonrası birçok bina yıkıldı. Dün 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan hırvatistan'da bugün 6.4'lük deprem meydana geldi. Hırvatistan'da 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan'da 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Balkan ülkesi hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. Deprem başkent zagreb'de de hissedildi.

Gelen son dakika haberine göre;

Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün 5.2 ve 5 büyüklüğündeki depremlerin meydana geldiği hırvatistan bu kez daha şiddetli sarsıldı. Hırvatistan'da 2020'nin son günlerinde bir deprem fırtınası yaşanıyor. 29 aralık 2020 salı 16:38. Deprem sırasında bazı binaların çökmesi sonucu, park halindeki otomobiller göçük altında kaldı. Deprem sonrası birçok bina yıkıldı. Pazartesi günü zagreb'e yaklaşık 50 kilometre mesafede peş peşe depremler oldu. Hırvatistan'ın başkenti zagreb'in kuzeyinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Halk depremin ardından sokaklara çıkarken, bazı binalar yıkıldı. Hırvatistan'ın başkenti zagreb yakınlarında 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hırvatistan basınına göre, depremde bir çocuk hayatını kaybetti. Balkan ülkesi hırvatistan'da 37 dakika arayla peş peşe iki deprem meydana geldi. Balkan ülkesi hırvatistan, pazar sabahına depremlerle uyandı.

Post a Comment for "Hirvatistan Deprem : Zagreb'teki deprem anının görünlüledi, Antalya'daki iş ortağına gönderdi - Haberler"